A citrom gyógyhatásai

  • PDF

A citrom tízezerszer erősebb hatású, mint a kemoterápia. (Lemons are 10 000 times stronger than chemotherapy.) Az alábbi cikket lefordítom mindazoknak, akik nem tudnak angolul. Figyelem! Ami zárójelben van téve ( ) az mind az én magyarázatom.

Jó, hogy a citromot (nem a tablettát) megehetjük,  készíthetünk citromfürdőt, amely jótékony hatású, különösen a befolyásolt területeken (ott ahol rákos).

Vágj fel citromot és add oda a gyerekeknek, hogy szopogassák, vagy tegyél a pohár vizedbe egy pár szeletet, ezzel is megelőzheted a rákot. Ha ismersz valakit, aki ezt még nem tudja, kérlek továbbítsd számára ezt az információt. Óriási szívességet teszel azzal, hogy tudatod vele. A citrom ”citrus”  egy csodálatos gyümölcs, amely megöli a ráksejteket. Tízezerszer erősebb hatású, mint a kemoterápia.

Miért nem tudjuk mi ezt?

Azért, mert olyan laboratóriumok vannak, amelyek érdekeltek a szintetikus verzió elkészítésében, és ez HATALMAS PROFITOT eredményez nekik. Te most úgy segíthetsz a szükségben levő barátaidon, hogy tudomásukra hozod:  a "valódi citromlé" (amely nem laboratóriumban készült), előnyös a betegségek megelőzésében. Az íze kellemes és NEM idéz elő súlyos mellékhatásokat.

Ha van lehetőséged, hogy egy citromfát ültess a kertedben vagy terasz-balkonodon, akkor még ma tedd meg

Hány ember hal meg e féltve őrzött titok miatt: a multimilliomosok és a nagy cégek nem akarják nyilvánosságra hozni, mert akkor elesnek az óriás haszontól.

Amint tudjátok, a citromfának nem kell sok hely, és sok fajta létezik belőle. A citromot különbözőképpen fogyaszthatod:  megeheted a pépet, a kipréselt levet, készíthetsz hűsítő italokat belőle, sörbetet (angolul sorbet), tésztákat, süteményeket. A citrom  jó tulajdonságairól már számos feljegyzés született, de a legérdekesebb az az eredmény, amelyet a cisztákkal és daganatokkal kapcsolatban idéz elő.

Ez a növény bizonyított orvosság az összes ráktípus ellen!

Egyesek azt mondják, hogy a citrom nagyon hasznos különböző rákokra. Anti-mikrobiális spektrum (színkép) igazolja a pozitív hatást  baktériumfertőzés és gombás megbetegedések, valamint élősködők, paraziták fertőzése vonatkozásában. A citrom csökkenti a magas vérnyomást, hat a depresszió és a stressz valamint más idegi rendellenességek ellen.

Ez az információ a világ egyik legnagyobb  gyártójától  származik. Eszerint a citromot több mint 20 laboratórium tesztelték már, 1970 óta. Ezen kísérletek eredményei igazolták, hogy a citrom megsemmisítette a rosszindulatú sejteket 12 ráktípus esetén - ideértve a bélrákot, a mell - tüdő - és hasnyálmirigy daganatot is.

A citromfa egyik összetevője tízezerszer erősebb hatást fejt ki, mint az Adriamycin (ez az a gyógyszer amelyet világszerte alkalmaznak a kemoterápiában. Gátolja a ráksejtek növekedését.)

A legfurcsább, hogy a citrom-kivonattal végzett terápia során csak a rosszindulatú sejtek pusztultak el, az egészségesek érintetlenül maradtak...

Forrás: Institute of Health Sciences, 819 N. L.L.C. Cause Street, Baltimore, MD 1201

Fordította angolból: Ifj. Balla Ferenc -  Melbourne-Ausztrália


Az eredeti angol szöveg


Cut Some Lemons Up – Let The Kids suck On Them – Put a slice In Your Water glass Etc . . .  USE as A Prevention . . .

Subject: Health Alert up date FYI LEMONS ARE 10,000X STRONGER THAN CHEMOTHERAPY

Another good find I would take it orally and be giving my body a lemon sponge bath all over affected areas…. If you know anyone else who doesn't know this, please do them a huge favour and let them know about it. Lemon (Citrus) is a miraculous product to KILL CANCER CELLS. IT IS 10,000 TIMES STRONGER THAN CHEMOTHERAPY.

Why do we not know about that????
Because there are laboratories interested in making a synthetic version that will bring them HUGE PROFITS. You can now help a friend in need by letting him know that lemon juice is beneficial in PREVENTING the disease. Its taste is pleasant and it does NOT produce the horrific effects of chemotherapy.
If you can, plant a lemon tree in your garden or patio. How many people die while this is a closely guarded secret so as not to jeopardize the beneficial multimillionaires large corporations?
As you know, the lemon tree does not occupy much space and is known for its varieties of lemons and limes. You can eat the fruit in different ways: you can eat the pulp, juice press, prepare drinks, sorbets, pastries,...

The lemon is credited with many virtues, but the most interesting is the effect it produces on cysts and tumours!!!

This plant is a proven remedy against ALL TYPES ALL TYPES OF CANCER!!!! Some say it is very useful in all variants of cancer. It is considered also as an It is anti microbial spectrum against BACTERIAL INFECTIONS AND FUNGI, EFFECTIVE AGAINST PARASITES AND WORMS, IT REGULATES BLOOD PRESSURE THAT IS TOO HIGH AND IS AN ANTIDEPRESSANT, COMBATS STRESS AND NERVOUS DISORDERS!!!

The source of this information is fascinating: it comes from one of the largest manufacturers in the world, says that more than 20 laboratory tests since 1970, the extracts revealed that: It destroys the malignant cells in 12 TYPES OF CANCER, including colon, breast, prostate, lung and pancreas...
The compounds of this tree actually showed 10,000 times better than the product Adriamycin, a drug normally used chemotherapeutically in the world, slowing the growth of cancer cells. And what is even more astonishing: this type of therapy with lemon extract not only destroys malignant cancer cells but does NOT affect healthy cells!!!

Institute of Health Sciences, 819 N. L.L.C. Cause Street, Baltimore, MD 1201

Mottónk

Mindenkinek ajánljuk, hogy legalább egyszer tegyen egy kirándulást a varázslatos mátrai hegyvidéken, és ha teheti, válassza lakóhelyéül is...

Elérhetőségek

Ábrahám Gyula

+003670/ 380 5478
Email : abris.muzsla@gmail.com
www.nezzbe.hu