Megoldás érelmeszesedésre?

  • PDF

Mi történt volna a világgal, ha a csendőrség annak idején Dr.Semmelweis Ignácnál, az anyák megmentőjénél, vagy Dr. Szent-Györgyi Albert orvosprofesszornál, a C vitamin feltalálójánál egy feljelentés nyomán házkutatást tart és kuruzslónak minősíti őket?  Dr. Horváth István orvosbiológus professzor úr 40 év kutatómunkája után ezt élte meg. A több évtizedes kutatás során mind az USA tudósaival mind pedig orosz kutatókkal együttműködésben megalkotta az érelmeszesedés elleni oltóanyagot. Erről a 2000-es évek elején már a Duna TV is beszámolt.

Ha engedélyeznék, akkor a szakértők szerint Nobel-díjas találmány lehetne!

Ő az egyetlen a világon, akinek sikerült ezt a megoldást megvalósítani. Önmagának azonnal beadta a gyógyszert, amely 100%-ig hozta az elvárt eredményeket nála! Majd ezt követően orvosok sokasága oltotta be ezzel a szerrel magát, akiknél szintén 100%-os eredményt hozott!  Az előző években többször biztatták őt különböző pályázatok útján a megvalósítás reményével, de asztalfiókban maradt az ügy.

Százmillió forint kellene a hivatalos akkreditáláshoz, amit egy 74 éves nyugdíjas nem képes összeszedni. Egyedül a mindenkori államhatalom képes ennek az anyagi háttérnek a biztosítására. A múlt rendszerben megkérdezték a professzortól a minisztériumban, hogy miért jó hazánknak az, ha annyi öreg embernek menti meg az életét?

Felháborító, hogy ilyen emberek ülhettek a magyar egészségügy vezetőségében

Annak idején 10 millió dollárt ajánlottak a nyugati gyógyszercégek a találmányért. A közelmúltban 100 millió dolláros ajánlattal keresték meg, amit azzal utasított el, hogy "Én egy Magyar ember vagyok, szinte mindent eladtak ebből az országból, de ez a csoda Magyarországé és nem eladó!"

Nos,  ezt követően ebben az évben Horváth Professzor Úr ismét a minisztériumban járt, és ígéretet kapott Szócska miniszter úrtól a segítséghez. Ezt követő napokban a rendőrség megszállta az idős ember lakását,  és a Nobel-díj várományos világtalálmány  kutató professzorától,  kuruzslás vádja miatt lefoglalta az összes iratot és
a komputereit
, melyeken találmányainak leírásai vannak. Még aludni sem engedték az öreg tudóst a lakásában.

A professzor állítása szerint ezzel az oltóanyaggal képes lenne Magyarországon megmenteni azt a 15 000 embert, amely évente eltávozik infarktus miatt és meggyógyítani több százezer embert itthon és milliókat külföldön, melyek az érelmeszesedés következményei miatt szenvednek illetve hunynak el.


Amennyiben az ő eljárását Magyarország üzletileg megvalósítaná, képes lenne hazánk akár 100 milliárd dollár valutát hozni nemzetünk asztalára, és ezt minden évben. Gondolják csak el, mit jelent ez a magyar nemzet számára. Úgy tűnik,  komoly érdekeket sért a magyarság, az emberiség ilyen fokú megsegítése.

Meddig lehet  még az ilyesmiket elviselni?

Utolsó hír, hogy a Professzor Úr ugyan el nem adta a találmányát, de napokon belül egy külföldi országban akkreditálják a találmányát, mint gyógyszert. Akkor indulhatnak a turista buszok, vagy repülőgépek és lehet csatlakozni azok táborához, akik már megszabadultak e csodálatos gyógyszer által a  világ legalattomosabb betegségétől!

Fontos tudni:

  • teljes mértékig megszünteti az érelmeszesedést
  • ezáltal az agyi katasztrófákat, amit 90% -ban az agyi érelmeszesedés okoz
  • helyre állítja a vérnyomást az erek kitisztításával
  • újra indítja nagy százalékban hasnyálmirigy által termelt inzulin nevű hormon termelődését
  • a szem hajszálereiben szintén megszünteti a meszesedést
  • a harmadik szívinfarktuson átesett ember, akinek élete végéig kellene szedni a szív-és vérnyomás csökkentő, valamint a vérhígítókat, elhagyta az összes gyógyszert! (orvosilag igazolt eset!)


Lehetne folytatni a sort több oldalon keresztül a hozzáértőknek!


Csakhogy van egy gyógyszer lobbi.... és bizony a patikák polcainak egy részét ez a szer felszabadítaná!
Na meg az egészségügyben a várólista nem ezért lett kialakítva annak idején, hogy a nemzet tovább éljen!

Ha kiszámítjuk,  mennyi hasznot lenne képes hajtani ez a gyógyszer ennek az országnak, akkor vissza lehetne hozni nyugodtan 60 évre a nyugdíjakat és a mi nyugdíjasaink mehetnének évente Németországba és Svájcba kirándulni egy élet munkájának jutalmául!

Publikáció az érelmeszesedést gyógyító ANTIGÉN találmányról:

egeszseg.origo.hu

Mottónk

Mindenkinek ajánljuk, hogy legalább egyszer tegyen egy kirándulást a varázslatos mátrai hegyvidéken, és ha teheti, válassza lakóhelyéül is...

Elérhetőségek

Ábrahám Gyula

+003670/ 380 5478
Email : abris.muzsla@gmail.com
www.nezzbe.hu