A 2013-as Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója - 6 videóval!

  • PDF

Gratula Alex!!!! Ne törődj a sok irigy és kritikus megjegyzéssel, Te CSAK énekeld szívből ezt a dalt a kedvesednek és az országnak! Minket nem az Eurovíziós dalverseny érdekel ott sem szeretik a magyarokat.
VÉGRE NEM EGY AGYON SZPONZORÁLT MAJOM!
Nagyon sok szép és tehetséges fiatal lány és fiú lesz a amiből igazán kevés van a világon az az egyéniség. Örülök hogy mi Magyarok ezt a tábort erősítjük.

Bővebben...

Újra havazik a Mátrában - videóval!

  • PDF

Vékony hólepel alakult ki szerdán Kékestetőn, azt követően, hogy dél óta havazik a Mátrában.
Így nálunk is a Muzslán.


Bővebben...

Ismét csobog az ország legszebb vízesése a Szalajka-völgyben - videóval!

  • PDF

Közel egy évnyi szünet után ismét megcsodálható a szilvásváradi Fátyolvízesés. A télen leesett csapadék hatására olyan szintre töltődött a patakmeder, hogy a vízesés minden lépcsőfokán átfolyik a Szalajka forrás vize, bár még nem a régen megszokott mennyiségben.
Sáfrány László szilvásváradi pisztrángtenyésztő közölte a jó hírt, ami számára sem közömbös, hiszen a nemes halak is az oxigéndús, bőséges forrásvizet kedvelik.

Bővebben...

A MI HIMNUSZUNK más mint a többi - videóval!

  • PDF

Nemzeti HIMNUSZUNK
190 éve, 1823. január 22.én írta le Kölcsey Ferenc
Himnuszunk szövegét
szatmárcsekei magányában. Erkel Ferenc jó húsz esztendővel később
zenésítette meg.

Bővebben...

Vitaminbomba a szervezetnek: csíráztassunk otthon!

  • PDF

Nem kell hozzá nagy ördöngősség, hogy az ember maga elkészítse otthon az ízletes csíráztatott magokat, melyek borsos áron kaphatóak a boltok polcain.
Kert sem kell, hogy friss vitaminokhoz jussunk az év bármely időszakában. Ha betartunk néhány fontos szabályt, biztos, hogy egészségi problémát sem okozhat a csírák fogyasztása - csak hasznunk válhat belőle. Ha szerencsések vagyunk, még a csíráztatni való magokat is a kertünkből szerezhetjük be, ha a kevésbé szerencsések táborába tartozunk, akkor megvásárolhatjuk őket bioboltokban, gyógynövény szaküzletekben, és egyes multik polcain is.

Bővebben...

1. oldal / 6

Mottónk

Mindenkinek ajánljuk, hogy legalább egyszer tegyen egy kirándulást a varázslatos mátrai hegyvidéken, és ha teheti, válassza lakóhelyéül is...

Elérhetőségek

Ábrahám Gyula

+003670/ 380 5478
Email : abris.muzsla@gmail.com
www.nezzbe.hu