Sárvári Gyógyfürdő - Sárvár

  • PDF

Sárvár egyik fontos vonzereje az itt található kétféle gyógyvíz: a környéken 1200 méteres mélységből 43°C-os, 2000 méterről magas sótartalmú 83°C-os gyógyvíz tör fel. Az új, nemzetközi színvonalú gyógy- és wellness fürdő 55.000 nm területen több mint 3.400 nm vízfelülettel, számos gyógyászati és rekreációs szolgáltatással várja a vendégeket.

Bővebben...

Magyarország rejtett kincsei

  • PDF

Megannyi érték sorjázik a többszámjegyű országutak mentén, s nekünk büszkének kell lennünk kincseinkre, hiszen csak annak az országnak van jövője, aki táplálkozni tud a múltjából... Ahhoz, hogy romantikus tájakat, történelmi jelentőségű látnivalókat és titokzatos műemlékeket csodálhass meg, nem kell külföldi utazást tervezned. Aki ismeri hazáját, ezt a drága-szép Magyarországot, az sem tudhatja, legföljebb sejtheti, mennyi-mennyi "titkos" helyszín és épített emlék rejtezik akár évezred óta dimbek-dombok ölelésében.

Bővebben...

Boldog Békés Karácsonyt! Lázár Chef receptje - Mákos bejgli

  • PDF

A kihagyhatatlan karácsonyi sütemények közé tartozik a mákos bejgli, aminek elkészítése ugyan időigényes, és sokszor a látvány sem az igaz, de az íze miatt mindenképpen megéri nekikezdeni!

Mákos bejgli (+ diós, marcipános, gesztenyés töltelék receptje)

Bővebben...

Rúzsa Magdolna - videóval!

  • PDF

Rúzsa Magdi 1985. november 28-án született a vajdasági Verbász városban. Általános iskolai tanulmányait falujában, Kishegyesen végezte az Ady Endre Kísérleti Általános Iskolában. Ennek elvégzése után sikerrel felvételizett a szabadkai Egészségügyi Középiskolába, ahol szülészeti nővérnek tanult. Tanulmányai végén – fél év szakmai gyakorlat után – államvizsgát tett.

Bővebben...

Az őssejt támogató ambrózia...- videóval!

  • PDF

Az a tény ismert, hogy a kecskék imádják a parlagfüvet. AMBRÓZIA....  
Miért tiltják? Miért is kell irtani a parlagfüvet?
Parlagfű: őssejt-szaporító, a rákot is gyógyítja.
A parlagfű kiirtása megvezetés !

Bővebben...

3. oldal / 6

Mottónk

Mindenkinek ajánljuk, hogy legalább egyszer tegyen egy kirándulást a varázslatos mátrai hegyvidéken, és ha teheti, válassza lakóhelyéül is...

Elérhetőségek

Ábrahám Gyula

+003670/ 380 5478
Email : abris.muzsla@gmail.com
www.nezzbe.hu