Várjuk a Télanyót

  • PDF

Várjuk a Télanyót! Minden férfi örül, ha bekopog hozzá Ms. Télapó, aki mellesleg igen ledéren van öltözve és csak arra vár, hogy felmelegítse valaki didergő kis testét.  A későbbiekben, a  karácsonyi  Éva kosztüm fagyöngyre is váltható. Ne feledjük, a fagyöngy alatt jár a csók! A természet ruhaneműi helyett egy hátul nagy masnis piros bugyi is elég lehet a karácsonyi hangulat keltéséhez.

Bővebben...

Aszalt szilva és az immunrendszer

  • PDF

Az utóbbi években egyre többet hallani a sejtkárosító szabad gyökökről, illetve az antioxidáns hatású gyümölcsökről. Táplálkozástudományi professzorok ezidáig úgy vélték, hogy az erdei gyümölcsök rendelkeznek a legnagyobb szabadgyök-semlegesítő hatással, azonban a legfrissebb kutatásokból kiderült, hogy az aszalt szilva jóval nagyobb antioxidánsdózissal rendelkezik.

Bővebben...

Legyen szép napod szeretet film - videóval!

  • PDF

A földi életünk azért választottuk, hogy az adott körülmények között fejlődjünk. Előre elterveztük milyen fejlődésen szeretnénk átmenni, milyen akadályokat szeretnénk leküzdeni. Minden élményünk a spirituális lecke része. Valamennyi tapasztalat hátterében magasztos spirituális szándék áll.  Akár boldog, akár fájdalmas az életünk mindig tanulunk. A szeretet a kapocs, ami az istenivel egyesít. Mindenkit megillet a megbocsátás, a megváltás, a megvilágosodás.

Bővebben...

A matyó hímzés felkerült az UNESCO listájára

  • PDF

A kulturális örökség részévé nyilvánította az UNESCO a matyó hímzést, eddig csak a busójárás szerepelt a listán. Felkerült a matyó hímzés az UNESCO szellemi kulturális örökség reprezentatív listájára. Az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének (UNESCO) illetékes kormányközi bizottsága szerda délután hozta meg a döntést.

Bővebben...

Gyógyító fák - videóval!

  • PDF

Hogy hogyan is kell megölelni egy fát? A jótékony hatás elérése érdekében nem kell mást tennünk, mint felhasználnunk a fa "gyógyító" erejét! Ennek érdekében tetszőleges ideig öleljünk át egy fát úgy, hogy közben homlokunk, mellkasunk, és hasunk a fa törzséhez ér. Bal kezünk felfelé, jobb kezünk pedig lefelé mutasson.

Bővebben...

5. oldal / 6

Mottónk

Mindenkinek ajánljuk, hogy legalább egyszer tegyen egy kirándulást a varázslatos mátrai hegyvidéken, és ha teheti, válassza lakóhelyéül is...

Elérhetőségek

Ábrahám Gyula

+003670/ 380 5478
Email : abris.muzsla@gmail.com
www.nezzbe.hu