Élelmiszeripar RT HD - videóval!

  • PDF

Most kiderül mit fogyasztunk!

Nem most láttam, de én úgy emlékszem, hogy Monsanto monopol helyzetet alakított ki,és ha nem az ő termékét használtad akkor perelt. A farmernek pedig esélye se lenne ilyennek szemben pert nyerni.

Bővebben...

Új-Guineai éden madarai - videóval!

  • PDF

Az "Éden madarai" projekt célja, hogy felfedje előttünk a madarak eddig ismeretlen világának titkait.  Tim Laman természetfotós tíz éve dolgozik ezen a projekten. Ezen évtized alatt megszámlálhatatlan mérföldet tett meg gyalog az érintetlen esőerdőkben, olyan madarakat keresve és megörökítve, amelyek kizárólag Új-Guineában élnek.


Bővebben...

Orvosság helyett 3x2 pálinka - videóval nyomj 1 lájkot!!

  • PDF

Posztobányi László és barátainak a dala szolidan egyensúlyoz az alkoholizmus és a decens spiccesség között, bár töménnyel ezt nehéz kiegyensúlyozni - tény, hogy van, akin nem látszik egy feles. Ügyesen egyensúlyoz a szerzemény a Blues Company taplósága és a 3+2 mulatósa között, teszi ezt egy szolid rockzenei eszköztárral...


Bővebben...

Savanyú káposzta házilag

  • PDF

A csodálatos káposzta az egyik leggyakoribb zöldségünk.
Szokás azt mondani, hogy télen kevesebb vitaminhoz tudunk hozzájutni, mint nyáron. Nos, ez csak részben igaz, hiszen az egyik fontos vitamin forrás egész télen rendelkezésünkre áll. Ez pedig nem más, mint a káposzta.  A kései fajtáját télire savanyítják, amelynek szintén megvan a kitűnő tápértéke. A káposzta vad fajtáját már az ókorban is ismerték és nagyon nagyra tartották. Mintegy 2500 éve termesztik, az egyiptomiak, a görögök és rómaiak étrendjében egyaránt megtalálható volt.

Bővebben...

Zsolnay Kulturális Negyed a Pécs - videóval!

  • PDF

A hatalmas szabású projekt kivitelezése 2009 novemberében kezdődött. Ennek részeként a meghatározó jelentőséggel bíró Zsolnay manufaktúrát átköltöztették a negyed keleti részébe. A megüresedett épületeket átépítették, felújították, a rossz állapotúakat lerombolták, emellett megszépült a gyár értékes növényeket rejtő, műemlék szobrokkal, vázákkal díszített parkja is. A kulturális negyedet teljes egészében 2011 decemberében adták át.

Bővebben...

1. oldal / 6

Mottónk

Mindenkinek ajánljuk, hogy legalább egyszer tegyen egy kirándulást a varázslatos mátrai hegyvidéken, és ha teheti, válassza lakóhelyéül is...

Elérhetőségek

Ábrahám Gyula

+003670/ 380 5478
Email : abris.muzsla@gmail.com
www.nezzbe.hu