Legyen szép napod szeretet film - videóval!

  • PDF

A földi életünk azért választottuk, hogy az adott körülmények között fejlődjünk. Előre elterveztük milyen fejlődésen szeretnénk átmenni, milyen akadályokat szeretnénk leküzdeni. Minden élményünk a spirituális lecke része. Valamennyi tapasztalat hátterében magasztos spirituális szándék áll.  Akár boldog, akár fájdalmas az életünk mindig tanulunk. A szeretet a kapocs, ami az istenivel egyesít. Mindenkit megillet a megbocsátás, a megváltás, a megvilágosodás.

Bővebben...

Gyógyító fák - videóval!

  • PDF

Hogy hogyan is kell megölelni egy fát? A jótékony hatás elérése érdekében nem kell mást tennünk, mint felhasználnunk a fa "gyógyító" erejét! Ennek érdekében tetszőleges ideig öleljünk át egy fát úgy, hogy közben homlokunk, mellkasunk, és hasunk a fa törzséhez ér. Bal kezünk felfelé, jobb kezünk pedig lefelé mutasson.

Bővebben...

Albert Einstein

  • PDF

Albert Einstein Nobel-díjas fizikus, a relativitáselmélet megalkotója. Számtalan szellemes mondás kering tőle az interneten - állítólag  tőle származik ez is: "Mióta a matematikusok megtámadták a relativitás-elméletet, azóta én magam sem értem."  Géniuszként talán láthatta előre, hogy a technikai fejlődés ennyire rövid idő alatt ilyen hatalmas  változást hoz létre a szokásainkban és életvitelünkben, ezért született meg benne az alábbi gondolat: 

Bővebben...

Majka feat. Curtis - Belehalok -Videóval!

  • PDF

17 000 000 lájkolták ha tetszik tedd meg Te is

Bemutatom nektek az életem.
Reggel 8 van keresztbe áll a szemem.
Munka előtt egy felest még bedobok,
Lehet hogy ebbe én ma még belehalok

Bővebben...

Magyar találmányok - videóval!

  • PDF

A következő lista bizonyára nem teljes és napról-napra is bővülhet a magyar kreativitásnak köszönhetően. A magyar feltalálók és a sikeresen szabadalmaztatott termékek száma a magyar lakosság számához képest kiemelkedő. A legtöbb világot átformáló találmány fejlesztésénél magyar tudósok is közreműködtek (legalábbis magyar származásúak). A listát nem én állítottam össze, hanem a Wikipédia egyik szócikke tartalmazta (forrásként is megjelöltem: Magyar találmányok listája):

Bővebben...

6. oldal / 6

Mottónk

Mindenkinek ajánljuk, hogy legalább egyszer tegyen egy kirándulást a varázslatos mátrai hegyvidéken, és ha teheti, válassza lakóhelyéül is...

Elérhetőségek

Ábrahám Gyula

+003670/ 380 5478
Email : abris.muzsla@gmail.com
www.nezzbe.hu