Gyógyvizek

Egerszalók gyógyfürdő

  • PDF

Egerszalók község Heves megye Egri kistérségében, Eger-től 5 km-re a Mátra és a Bükk között, a Laskó-patak völgyében.

A településtől északra a Laskó-patak felduzzasztásával létrehozott 130 hektáros víztározó és horgásztó, délre pedig gyógyfürdő, szálloda, kemping várja az ide látogatókat.

Bővebben...

Sárvári Gyógyfürdő - Sárvár

  • PDF

Sárvár egyik fontos vonzereje az itt található kétféle gyógyvíz: a környéken 1200 méteres mélységből 43°C-os, 2000 méterről magas sótartalmú 83°C-os gyógyvíz tör fel. Az új, nemzetközi színvonalú gyógy- és wellness fürdő 55.000 nm területen több mint 3.400 nm vízfelülettel, számos gyógyászati és rekreációs szolgáltatással várja a vendégeket.

Bővebben...

A Hévízi-tó élővilága - videóval!

  • PDF

A világon is egyedülálló meleg vizű Hévízi-tó gyógyhatása meglehetősen ismert, kevesebb szó esik arról, hogy a tónak és környékének milyen különleges az élővilága. Nem egy gyógyvizes medence a Hévízi-tó, hanem élő víz, akadnak benne olyan növény- és állatfajok, amelyek a Földön másutt nem léteznek, vagy a sajátos körülmények miatt legalábbis ritkaságnak számítanak.

Bővebben...

Mottónk

Mindenkinek ajánljuk, hogy legalább egyszer tegyen egy kirándulást a varázslatos mátrai hegyvidéken, és ha teheti, válassza lakóhelyéül is...

Elérhetőségek

Ábrahám Gyula

+003670/ 380 5478
Email : abris.muzsla@gmail.com
www.nezzbe.hu