Egészség-gyógypraktikák

Vitaminbomba a szervezetnek: csíráztassunk otthon!

  • PDF

Nem kell hozzá nagy ördöngősség, hogy az ember maga elkészítse otthon az ízletes csíráztatott magokat, melyek borsos áron kaphatóak a boltok polcain.
Kert sem kell, hogy friss vitaminokhoz jussunk az év bármely időszakában. Ha betartunk néhány fontos szabályt, biztos, hogy egészségi problémát sem okozhat a csírák fogyasztása - csak hasznunk válhat belőle. Ha szerencsések vagyunk, még a csíráztatni való magokat is a kertünkből szerezhetjük be, ha a kevésbé szerencsések táborába tartozunk, akkor megvásárolhatjuk őket bioboltokban, gyógynövény szaküzletekben, és egyes multik polcain is.

Bővebben...

Savanyú káposzta házilag

  • PDF

A csodálatos káposzta az egyik leggyakoribb zöldségünk.
Szokás azt mondani, hogy télen kevesebb vitaminhoz tudunk hozzájutni, mint nyáron. Nos, ez csak részben igaz, hiszen az egyik fontos vitamin forrás egész télen rendelkezésünkre áll. Ez pedig nem más, mint a káposzta.  A kései fajtáját télire savanyítják, amelynek szintén megvan a kitűnő tápértéke. A káposzta vad fajtáját már az ókorban is ismerték és nagyon nagyra tartották. Mintegy 2500 éve termesztik, az egyiptomiak, a görögök és rómaiak étrendjében egyaránt megtalálható volt.

Bővebben...

Népi módszerek, bevált gyógynövények torokgyulladásra

  • PDF

Megfázásos, vírusos betegség legyőzésére gyorsan ható gyógyszerhez, gyakran antibiotikumokhoz nyúlunk, ezzel azonban legyengítjük immunrendszerünket.
Vegyük fel hát a harcot a megfázás ellen népi módszerek segítségével!

A gyengeség és a köhögés néhány napra könnyen „kiüt” bennünket, nem tudunk dolgozni, rossz a közérzetünk.

Bővebben...

Gyömbér: csodafűszer és karácsonyi alapanyag egyben

  • PDF

Hogyan lehetséges, hogy egy földalatti gumó ennyi aromát, erőt hordozzon magában? Csípős, fűszeres, különleges aromája nem csak sütemények, de húsok, halak, levesek főszereplője is lehet. Tisztít és gyógyít is, sőt… vágykeltő is.Csodafűszer!

Bővebben...

Az őssejt támogató ambrózia...- videóval!

  • PDF

Az a tény ismert, hogy a kecskék imádják a parlagfüvet. AMBRÓZIA....  
Miért tiltják? Miért is kell irtani a parlagfüvet?
Parlagfű: őssejt-szaporító, a rákot is gyógyítja.
A parlagfű kiirtása megvezetés !

Bővebben...

Receptre kapható a sör

  • PDF

Két európai országban már receptre kapható a sör: aki Lengyelországban és Cseh - országban vesekő betegségben szenved, sörét a társadalombiztosítás fizeti!
Ugyan itthon erre még várnunk kell, de lássuk, vajon tényleg vannak-e jótékony hatásai a legnépszerűbb alkoholos italoknak, mint a sör, bor és pálinka.

Bővebben...

Megoldás érelmeszesedésre?

  • PDF

Mi történt volna a világgal, ha a csendőrség annak idején Dr.Semmelweis Ignácnál, az anyák megmentőjénél, vagy Dr. Szent-Györgyi Albert orvosprofesszornál, a C vitamin feltalálójánál egy feljelentés nyomán házkutatást tart és kuruzslónak minősíti őket?  Dr. Horváth István orvosbiológus professzor úr 40 év kutatómunkája után ezt élte meg. A több évtizedes kutatás során mind az USA tudósaival mind pedig orosz kutatókkal együttműködésben megalkotta az érelmeszesedés elleni oltóanyagot. Erről a 2000-es évek elején már a Duna TV is beszámolt.

Bővebben...

1. oldal / 2

Mottónk

Mindenkinek ajánljuk, hogy legalább egyszer tegyen egy kirándulást a varázslatos mátrai hegyvidéken, és ha teheti, válassza lakóhelyéül is...

Elérhetőségek

Ábrahám Gyula

+003670/ 380 5478
Email : abris.muzsla@gmail.com
www.nezzbe.hu