Zene-music

Hofi Gézára emlékezünk - videóval!

  • PDF

Hofi Géza (eredeti nevén Hoffmann Géza) (Budapest, 1936. július 2. – Budapest, 2002. április 10.) Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar humorista, előadóművész, színművész, A Magyar Köztársaság Érdemes Művésze és Kiváló Művésze, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, a magyar kabaré történetének egyik leghíresebb és legtöbbet emlegetett alakja. A magyar kabaréműfaj külön úton járó, kiemelkedő népszerűségű mestere, aki önálló produkcióival egyéni stílust teremtett.

Bővebben...

Operett Hungarikum - Operetta Hungaricum - videóval!

  • PDF


A Budapesti Operettszínház fiatal művészei ismét meglepték a közönséget. Ezúttal az Intercontinental Budapest vendégei csodálkoztak el, amikor a bárpultos (Szendy Szilvi), a concierge (Boncsér Gergely), a londiner (Kerényi Miklós Máté), vagy a hisztériás vendég (Bordás Barbara) dalra fakadt. És felhangzottak Kálmán Imre Marica grófnő című operettjének legszebb, legismertebb dallamai. Hirdetve nemzeti műfajunk korokon, országokon átívelő időszerűségét.

Bővebben...

Presser Gábor - Scala London 28 Sept. 2012 - videóval!

  • PDF

A 20. századi magyar zenei és kulturális élet egyik ikonikus alakja. Antal Imre zongoraművész is elismerte a gyermek Presser tehetségét és megjósolta, hogy nagy művész lesz belőle. Az időközben hírneves művésszé lett, idén 64 éves Presser Gábor Rúzsa Magdolna, Falusi Mariann & Ferenczi György közreműködésével 2012. szeptember 28-án a londoni Scala-ban adott emlékezetes koncertet. 

Bővebben...

Majka feat. Curtis - Belehalok -Videóval!

  • PDF

17 000 000 lájkolták ha tetszik tedd meg Te is

Bemutatom nektek az életem.
Reggel 8 van keresztbe áll a szemem.
Munka előtt egy felest még bedobok,
Lehet hogy ebbe én ma még belehalok

Bővebben...

Paul McCartney hetven éves! Köszöntő - videóval!

  • PDF

Bármilyen hihetetlen, Paul McCartney az idén töltötte be a hetvenedik életévét. Az USA-ban huszonkilenc listavezető kislemezével ő tartja a rekordot; ebből húszat a Beatles, a maradék kilencet a Wings tagjaként, valamint szólókarrierje során adott ki.  Basszusgitáros, elismert gitáros, zongorista és dobos. Az ő tiszteletére rendeztek koncertet a Kennedy Centerben, ahol az általa szerzett dalokat adták elő sok-sok neves amerikai politikus és híresség előtt.

Bővebben...

2. oldal / 2

Mottónk

Mindenkinek ajánljuk, hogy legalább egyszer tegyen egy kirándulást a varázslatos mátrai hegyvidéken, és ha teheti, válassza lakóhelyéül is...

Elérhetőségek

Ábrahám Gyula

+003670/ 380 5478
Email : abris.muzsla@gmail.com
www.nezzbe.hu