Közösségi élmény

Pang.hu

  • PDF

Az egyik legjobb reklám a személyes ajánlás, de mit tegyünk, ha barátainknak sincs tapasztalata egy üzlettel vagy szolgáltatással? Látogassunk fel a netre, ahol még a legeldugottabb helyekről is találunk néhány történetet, különösen ha van egy oldal, ami pont erre a célra jött létre.  A pang.hu lapjain utánanézhetünk, ki mennyire elégedett egy étteremmel, bolttal vagy szórakozóhellyel, és mi is megírhatjuk saját tapasztalatainkat, hogy segítsük mások döntését – és a kiemelkedő cégek boldogulását.

Bővebben:
pang.hu (forrás: Chip magazin)

Szívesség.net

  • PDF

Mostanában a közösségi oldalakon és nagyobb fórumokon egyre többen és egyre gyakrabban fejezik ki gyűlöletüket valaki vagy valami ellen, akár okkal, akár ok nélkül. Emiatt sokan el is ítélik az internetet, pedig ugyanezen a világhálón az emberiség képes a jó oldalát is megmutatni a Szívesség.net-hez hasonló oldalakkal. Ha vannak felesleges tárgyaink, vagy akár csak valamilyen szakértelmünk és némi szabadidőnk, azt felajánlhatjuk itt, vagy teljesíthetjük vele mások már megfogalmazott kéréseit.

Bővebben:
Szívesség.net (forrás: Chip magazin)

Mottónk

Mindenkinek ajánljuk, hogy legalább egyszer tegyen egy kirándulást a varázslatos mátrai hegyvidéken, és ha teheti, válassza lakóhelyéül is...

Elérhetőségek

Ábrahám Gyula

+003670/ 380 5478
Email : abris.muzsla@gmail.com
www.nezzbe.hu