Oktatás és képzés

Tanfolyam.hu

  • PDF

Nemcsak a jó papok tanulnak folyamatosan, hanem azok is, akik szeretnének elhelyezkedni vagy jobb munkahelyet találni a zsúfolt munkaerőpiacon. Az egyetlen probléma, hogy az új ismeretek elsajátításához szükséges tanfolyamok többsége fizetős. A Tanfolyam.hu azzal igyekszik segíteni a pályaválasztókat és egyengetőket, hogy összegyűjti számos intézmény ajánlatát, amelyböl így kiválaszthatjuk a leginkább kedvezőt. Sőt, egyes esetekben akár tandíjmentes oktatási lehetőségekre is rábukkanunk.

Bővebben:
tanfolyam.hu (forrás: Chip magazin)

Sulinet - tudásbázis

  • PDF

Az új Sulinet portál indulásával a Sulinet digitális tudásbázis tartalmai megújult formában, fokozatosan kerülnek publikálásra a hivatalos közlemény szerint. Az oldal külsejének kétségtelenül jót tett az átalakítás. Igaz, pont az informatikát nem találtuk meg a fő ikonok között, ami igencsak elszomorított bennünket. Reméljük, hogy lapunk megjelenésének idejére már ismét kiemelve foglalkoznak ezzel a témával és más, korábban megismert lehetőségek is visszatérnek.

Bővebben:
sdt.sulinet.hu (forrás: Chip magazin)

Felsőfokon.hu

  • PDF

Bármilyen szakmát tanultunk,tanulunk, vagy szeretnénk tanulni, ezen az oldalon egészen biztosan találunk vele kapcsolatos szakmai oldalakat, blogokat. A rengeteg szakág mindegyikét egy képzett szerkesztő felügyeli, ők biztosítják a hozzá tartozó témák minőségét, így ha mi is megnyilatkoznánk szakterületünkről, hozzájuk segítségért a kezdőlépésekhez.  

Bővebben:
felsofokon.hu (forrás: Chip magazin)

Mottónk

Mindenkinek ajánljuk, hogy legalább egyszer tegyen egy kirándulást a varázslatos mátrai hegyvidéken, és ha teheti, válassza lakóhelyéül is...

Elérhetőségek

Ábrahám Gyula

+003670/ 380 5478
Email : abris.muzsla@gmail.com
www.nezzbe.hu