Érdekességek

A 2013-as Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója - 6 videóval!

  • PDF

Gratula Alex!!!! Ne törődj a sok irigy és kritikus megjegyzéssel, Te CSAK énekeld szívből ezt a dalt a kedvesednek és az országnak! Minket nem az Eurovíziós dalverseny érdekel ott sem szeretik a magyarokat.
VÉGRE NEM EGY AGYON SZPONZORÁLT MAJOM!
Nagyon sok szép és tehetséges fiatal lány és fiú lesz a amiből igazán kevés van a világon az az egyéniség. Örülök hogy mi Magyarok ezt a tábort erősítjük.

Bővebben...

Újra havazik a Mátrában - videóval!

  • PDF

Vékony hólepel alakult ki szerdán Kékestetőn, azt követően, hogy dél óta havazik a Mátrában.
Így nálunk is a Muzslán.


Bővebben...

A MI HIMNUSZUNK más mint a többi - videóval!

  • PDF

Nemzeti HIMNUSZUNK
190 éve, 1823. január 22.én írta le Kölcsey Ferenc
Himnuszunk szövegét
szatmárcsekei magányában. Erkel Ferenc jó húsz esztendővel később
zenésítette meg.

Bővebben...

Ismét csobog az ország legszebb vízesése a Szalajka-völgyben - videóval!

  • PDF

Közel egy évnyi szünet után ismét megcsodálható a szilvásváradi Fátyolvízesés. A télen leesett csapadék hatására olyan szintre töltődött a patakmeder, hogy a vízesés minden lépcsőfokán átfolyik a Szalajka forrás vize, bár még nem a régen megszokott mennyiségben.
Sáfrány László szilvásváradi pisztrángtenyésztő közölte a jó hírt, ami számára sem közömbös, hiszen a nemes halak is az oxigéndús, bőséges forrásvizet kedvelik.

Bővebben...

Vitaminbomba a szervezetnek: csíráztassunk otthon!

  • PDF

Nem kell hozzá nagy ördöngősség, hogy az ember maga elkészítse otthon az ízletes csíráztatott magokat, melyek borsos áron kaphatóak a boltok polcain.
Kert sem kell, hogy friss vitaminokhoz jussunk az év bármely időszakában. Ha betartunk néhány fontos szabályt, biztos, hogy egészségi problémát sem okozhat a csírák fogyasztása - csak hasznunk válhat belőle. Ha szerencsések vagyunk, még a csíráztatni való magokat is a kertünkből szerezhetjük be, ha a kevésbé szerencsések táborába tartozunk, akkor megvásárolhatjuk őket bioboltokban, gyógynövény szaküzletekben, és egyes multik polcain is.

Bővebben...

Péter Szabó Szilvia átköltözött Londonba - videóval!

  • PDF

Péter Szabó Szilvia, a Nox egykori énekese három évvel ezelőtt szerelmi bánatában a világ túlsó felére költözött. Bejött a lépés, hisz újra boldog.
Péter Szabó Szilvia tizenhat éves kora énekel, és még húsz sem volt, amikor a Nox együttes tagja lett. Magánéletéről nem sokat beszélt a nyilvánosság előtt, ám tudni lehetett, hogy együtt él a Nox producerével, Rácz Lászlóval.

Bővebben...

Felfedezték hazánk legnagyobb barlangi tavait - videóval!

  • PDF

Az átlagembernek biztosan a Tavasbarlang jut eszébe Tapolcáról. Mostantól azonban ezt a kifejezést többes számban illik használni, ugyanis 2010. november 26-án ebben a gyönyörű fekvésű városban találták meg hazánk legnagyobb vízfelületű barlangi tavait!
Az eddigi rekorder a budai Lukács-fürdő szomszédságában lévő Molnár János-barlang volt 20x10 méteres vízfelületével. A jelenlegi tapolcai felfedezés során kiderült, hogy a két újonnan feltárt képződmény egyenként is meghaladja ezt a méretet, a közelítőleg kör alakú termekben a víz 23–25 méteres átmérőjű, több méter mély tavakat alkot.

Bővebben...

1. oldal / 8

Mottónk

Mindenkinek ajánljuk, hogy legalább egyszer tegyen egy kirándulást a varázslatos mátrai hegyvidéken, és ha teheti, válassza lakóhelyéül is...

Elérhetőségek

Ábrahám Gyula

+003670/ 380 5478
Email : abris.muzsla@gmail.com
www.nezzbe.hu